Forum grupy Air Soft Gun - Białystok
Witam
W imieniu Stowarzyszenia „Koalicja Wschód” zapraszam do wzięcia udziału w Akcji Społecznej „Koalicja Dzieciom”. Akcja ma na celu organizację spotkań airsoftowych dla dzieci w wybranych Domach Dziecka, oraz wsparcie finansowe i rzeczowe owych placówek.
Przeprowadzamy zbiórkę zalegającego po szafach szpeju, który zostanie wystawiony na aukcję. Dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na zakup potrzebnego sprzętu w wybranych Domach Dziecka, w których przeprowadzana będzie akcja.
Rzeczy przeznaczone na aukcję można przekazać członkom stowarzyszenia lub pozostawić w oznaczonym pudle w sklepie ballistic.pl w Białymstoku.
Warto dodać, że są również prowadzone rozmowy z ekipami z innych regionów Polski i istnieje duża szansa na rozszerzenie całej Akcji Społecznej poza Podlasie. Przyczyni się to do promocji, zarówno poszczególnych teamów podlaskich, jak i całego środowiska airsoftowego.
Zapraszamy do wzięcia udziału.
Daniel „ParQs” Piotrowski
Przeprowadzamy zbiórkę zalegającego po szafach szpeju
Pewnie wyposażają w ten sprzęt afgańskich talibów którzy potem walczą z polskimi żołnierzami
Rzeczy przeznaczone na aukcję można przekazać członkom stowarzyszenia
Skąd mam pewność że nie jesteście członkami Al-kaidy?
Dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na zakup potrzebnego sprzętu
Noktowizory, termowizja, GPS, nowoczesny system zażądania polem walki, radary i amerykańskie wyrzutnie przeciwrakietowe itd.
A teraz na poważnie. Pomysł jest w "pyte". Hm ale skąd mam wiedzieć że nie jesteście jakimiś naciągaczami lub członkami Al-kaidy? Macie jakąś swoją stronę www lub jakiś inny dowód na to że faktycznie takie stowarzyszenie „Koalicja Wschód” istnieje?
Proszę o więcej informacji!
Qrde macie nas Atak na Pałac Kultury i Nauki musimy przełożyć na później...
strona: www.koalicjawschod.pl
Plakat akcji:
Słodki ten dzieciak Nie wiem czy coś w szafie znajde czego nie używam ale jestem pozytywnie nastawiony na taką akcje.
"Akcja ma na celu organizację spotkań airsoftowych dla dzieci w wybranych Domach Dziecka"
Czyżby dzieci miały się strzelać ?
ParQs napisał:
Bardziej chodzi o spotkania "z" airsoftem. Czyli Strzelnica, i jeżeli dyrekcja się zgodzi i podpisze oświadczenie, mała strzelanka dla dzieci 15+
Czyli jaki jest plan działania? Konkretnie?
Proponuję umówić się na spotkanie, pogadać normalnie twarzą w twarz, chcę zrobić coś dobrego, chcę tego i chcę przestać myśleć o zabijaniu. Umówmy się na spotkanie aby obgadać szczegóły, hm?
Wisnia napisał:
ParQs napisał:
Bardziej chodzi o spotkania "z" airsoftem. Czyli Strzelnica, i jeżeli dyrekcja się zgodzi i podpisze oświadczenie, mała strzelanka dla dzieci 15+
Czyli jaki jest plan działania? Konkretnie?
Demobil już ruszył.
Pozostałe informacje z dokładnym planem spotkania już wkrótce.
Na pewno, im więcej pojawi się osób, tym lepiej. Każdy będzie miał zajęcie.
Pierwsze stoisko ze strzelnicą będzie na początku maja na Dniu Munduru, oraz pod koniec na Dniach Bielska Podlaskiego.
Więcej informacji będzie u nas na stronie i forum.